به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو ، نسترن محمدی افزود: میوه های خشک شده در بازار باید در کارخانه های مجهز بهداشتی، تهیه و بسته بندی شوند.

وی از مصرف کنندگان خواست ، هنگام خرید این نوع محصول حتما به مشخصات بهداشتی روی آن، دقت کنند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: میوه های خشک شده حتما باید در کارخانه های مشمول اخذ پروانه های بهداشتی و نیز در شرایط مناسب و مطابق با ضوابط و قوانین، تهیه و بسته بندی شوند.

محمدی یادآور شد: میوه ها بعد از خشک شدن در کارخانه ها که بر اساس ضوابط بهداشتی و با حضور مسئول فنی صورت می گیرد ،هنگام بسته بندی نیز از لحاظ باقیمانده سموم کنترل می شوند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند